Samarbeten

Vi har lång erfarenhet av samarbeten med stora samt mindre företag. Är du som företagare intresserade av att ha ett samarbete med oss? Tveka inte, kontakta oss om ni vill bli vår nya samarbetspartner. 
Vi svarar gärna på era frågor
Epost:  info@roik.nu


Wholesum
Funktionsmedicin

Är du trött på att må dåligt eller vill du få mer energi?

Har den traditionella medicinen inte kunnat identifiera den bakomliggande orsaken till din pågående sjukdom? Har du en ihållande känsla av att du borde kunna må bättre än du gör?

Vi på Wholesum anser vi att alla förtjänar att leva sitt liv med optimal fysisk och mental hälsa!

Här arbetar leg. sjuksköterskor och läkare med mång årig erfarenhet och utbildade inom Funktionsmedicin och genuint intresse för att förebygga ohälsa eller se till grundorsaken till sjukdom.


Här arbetar vi tillsammans med dig för att hitta lösningar på dina hälsoproblem som kommer att förändra ditt sätt att leva till det bättre.

     

Vi skapar en integrerad, vetenskaplig baserad plan som kommer  att adressera dina underliggande hälsoproblem och som får dig tillbaka på vägen mot en god hälsa.

  • Vi lyssnar på dig för att förstå de många aspekterna av din hälsa
  • Vi använder avancerade diagnostiska tester för att avslöja de grundläggande orsakerna till dina hälsoproblem.
  • Vi skapar en integrerad, vetenskaplig baserad plan som kommer att adresserar dina underliggande hälsoproblem och som får dig tillbaka på vägen mot god hälsa.

 

Wholesums förebyggande hälsovårdstjänster behandlar orsaker till sjukdomar, optimerar din hälsa och utbildar dig för ett hälsosamt liv.


Wholesum ger patienter & Företag från Rygg och Idrottskadekliniken 15%  rabatt på sin första bokning.


Du kan läsa mer om Wholesum www.wholesum.se


InMo Medveten Träning

In Mo har tillsammans med Kristian Berg  leg. naprapat ett samarbete gällande  ultraljudsdiagnostik för dess patienter.

backapp

Vi har ett samarbete med företaget Backapp som säljer ergonomiska stolar och balansbrädor. Produkterna främjar träning vid användning vilket leder till en bättre hälsa även vid ett stillasittande jobb. För frågor eller provsittning- kontakta Rebecka Blomstrand 0708727456.